Menu

 

I børnehaven i dec

December måned er en spændende måned for børnene; de får gaver, glæder sig til jul og der er mange oplevelser. Det er også en hård måned fordi der er meget både børn og voksne skal; fester, indkøb mm. Her i børnehaven har vi prøvet at tage det stille og roligt men har haft lidt juleaktiviteter; ofte har værkstedet været åbent - her kunne man lave jule dekorationer og gaver og pynt, vi har knoklet med at flette hjerter. Det er svært så vi lavede ogå nogle der var nemmere; to cirler blev klippet ud, foldet og klistret sammen. Det er dejligt når man kan lave det helt selv.

Til Rytmik har vi  sunget julesange og danset om træet , og nole formiddage har vi også danset vildt om træet til Ramones og den slags.

Vi har haft en nisse og en lille sur spionmus, der kom med børnene hjem og dagen efter kunne vi høre en lille fortælling om hvordan det havde været hjemme hos de forskellige.

Sisse og en gruppe børn var i sct. Pauls kirke med teaterbørnene, til krybberollespil om Jesus fødsel. Emma var kongen og Roberta var en engel, Der var også de tre vise mænd og Josef og Maria. De andre kiggede på. en spændende oplevelse.

Ellers har vi leget og øvet os i at lege den samme leg  et stykke tid, og prøve at lytte til hinanden og for tælle hvad vi vil. Det var Silja og Oscar rigtig gode til den dag de legede leopardlegen. Den store tøjleopard var faren der passede på Silja, Oscar og den lille tøjleopard. De var en leopardfamilie der levede i junglen.

 Dec 038

Indtast brugernavn og adgangskode, for at logge ind på intranetfunktionerne.

Åbningstider

Mandag -  Fredag:
åbningstid 7.00 - 17.00